torsdag 26 februari 2009

snyggsnyggsnygg


my issue

Just nu känns det som att jag verkligen har en issue med mig själv. Känner mig sådär urless på min look, på mina kläder på mitt hår. Vill bara ha en makeover. Inte hjälper det ju att man försöker färga håret och att det inte blir som man vill. Varje dag ställer jag in mig på att jag ska fixa mig och försöka känna mig lite fin, men det blir bara som alla andra dagar till slut i alla fall. Jag vill ha vår och vårkläder. Lite sol på näsan och börja kunna använda solglasögonen och en tunnare jacka. Solen var är du?

Alexa Chung


måndag 23 februari 2009

the look

Slitet, söndrigt, stentvättat, klorblekt. Ja, gärna all på en och samma byxa samtidigt. Snyggt!

söndag 22 februari 2009

Jag älskar låten "Make love" med Daft Punk. Blir liksom lycklig av att lyssna på den.

torsdag 19 februari 2009

skönt snygg


måndag 16 februari 2009

underbar

Vilken underbar kappa! Den vill jag ha i vår!

söndag 15 februari 2009

skönhet


only black


trehundrasextiofyra

Allahjärtans dag måste vara den sämsta dagen på året. Inte bara för alla singlar, utan för at det känns som den mest krystade dagen på hela året. Jag är inte bitter, utan mer objektiv. Varför ska man vara extra kärleksfull en dag på året när det finns trehundrasextiofyra andra dagar man kan visa sin kärlek till dem man älskar. Jag skulle blir hundra gånger gladare om jag blev överraskad med bommor eller en gest en annan dag än just på allahjärtans dag. Det känns ju mest som ett nödvändigt ont och ett måste. Men om jag nu hade haft en manlig kärlek så vet jag precis vad han skulle få en utav de här andra trehundrasextiofyra dagarna. Jo en härlig plånbok från commes de garcons. Det är verkligen superfin, härligt skinn och väldigt enkel. Inte speciellt dyr heller för den delen. Den bästa presenten just nu tycker jag!

torsdag 12 februari 2009

Paris


Nu är jag tillbaka hemma från lilla trippen till Paris. Ett bra och välbehövligt miljöombyte. En riktigt härlig resa. Har haft det underbart! Hur härligt är det inte att få åka på sånna här resor med jobbet. Och vad man uppskattar ens hemmamiljö när man får komma bort ett litet tag. Man ser allt med en annan syn. Som att rensa luften lite kändes det att komma bort. Nu hoppas jag på mer energi. Se fram emot våren...
Något som gjorde resan väldigt rolig var hotellet vi bodde på. Ett litet, urhärligt hotel med cirka tjugo unika rum med bordell känsla. Namnet "Hôtel Amour" hintar lite om känslan. Riktigt speciellt och riktigt coolt. Allt var så unikt och charmigt. Vill bo där nästa gång jag åker till Paris igen.

söndag 8 februari 2009

sjukt snygg


Paris


Det här är en del av vad jag ska göra de kommande dagarna. Jag ska packa min resväska och åka till Paris. Ska bli superspännande! Har aldrig varit där innan och det jag ska ägna mig åt är också nytt. Har tänkt att jag ska titta förbi Ladurée och ta med mig ett gäng macarons hem också

onsdag 4 februari 2009

Ikväll

Idag kikade jag förbi hemma hos bästa bästa på vägen hem. Hon och hennes karl höll på att städa den fin fina lägenheten. Hur kan det verka så mysigt att städa? Jo, för att dem gjorde det tillsammans! Det verkade såå mysigt. Nu sitter jag och äter glass och provar kläder. Skulle verkligen vilja att vi bodde närmare varandra, även om det går direktbuss mellan oss nu, från dörr till dörr. Ja, ja det får bli så lite senare i livet helt enkelt!

tisdag 3 februari 2009

Men det är klart att det var dig S -darling jag skrev om nedan!

I love

Christy Turlington. Lovely picture.

måndag 2 februari 2009

min bästa

Det finns en person som betyder så otroligt mycket för mig! Jag har inte kännt henne hela livet, men det känns som det. Hon vet allt om mig och är nog en av väldigt, väldigt få som faktsikt gör det. Jag vet en hel del om henne också. Det är så skönt att ha en vän som man kan dela även sina hemligheter med. Som alltid finns där. Vilken dag och vilken tid som helst. Som bryr sig om en verkligen på riktigt och visar det. Som visar ett genuint intresse av en som person. Vad det än är så hjälper hon alltid till. Kan inte med ord beskriva vad hon betyder för mig. Men jag försöker att vara en bra vän tilbaka, och på så sätt visa min uppskattning. Jag kommer alltid att finns här för dig darling, du är den bästa! Det är få förunnat att ha någon som du.

Dagens vackraste