tisdag 27 januari 2009

beach


Beach 2009 närmar sig ju inom en väldigt snart framtid. Våren känns väldigt långt bort, men vipps så är det säkert snart dags att ta fram bikinin igen. Detta måste jag få under kontroll. Lite mer fit är mitt mål. En bra början och min nya rutin (som jag började med igår) är att stå och jobba framför datorn en del av dagen. För man vill ju inte ha ett platt as...
Varför ska vissa saker vara så komplicerade och kräva så mycket energi och tanke-verksamhet. Det skulle vara mycket lättare om man kunde göra som man känner!

torsdag 22 januari 2009

passion for love

Den här bilden är så härlig!

onsdag 21 januari 2009

leather

Snyggt med bruna skinnbyxor som omväxling! Men jag är faktiskt även sugen på ett par riktigt tighta mocka-byxor.

finaste sanningen

"Love is friendship set on fire"

söndag 18 januari 2009

love


töntig

På tisdag kommer ett nytt "The city" avsnitt ut. Jag längtar!

don't know what to say


acne

Dessa byxor från Acne tror jag att jag ska slå till på när de komer till butik.

Like it

A lot!

gala

Nu har jag kikat igenom ungefär hundra bilder från Elle-galan, utan någon större imponering. Hade förväntningar på några stunning outfits, men inte de inte. Blev faktiskt ganska besviken. Kändes som att de flesta tagit på sig något i sista sekund, vilket tyvärr inte kändes så roligt. Tråkigt tycker jag, med tanke på att det är en omtalad modegala med en massa bransch-folk Den som var snyggast klädd om man ska välja en, tyckte jag faktiskt Ebba von Sydow var. Inget direkt jätte-speciellt, men fint. Trodde aldrig att jag skulle välja just henne.

lördag 17 januari 2009

Lara Stone

Ok, "alla" har tjajat om bland annat den här bilden, men jag tycker hennes hår är ursnyggt! Sängkammar-ruffs=snyggt

sjuuuk

Så blev även jag sjuk tillslut! Det var väl kanske lite väntat, med tanke på att alla i ens omgivning varit sjuka hittils utom jag. Men usch vad det är hemskt att ligga hemma och inte orka göra något annat än att sova, sova, sova och sen vakna och vända på kudden och somna om. Det finns ju risk att man får liggsår. Det är när man är sjuk som man verkligen uppskattar att vara frisk. Och jag som hatar att missa roliga saker, gör så klart även det ikväll. Missar chansen att träffa alla mina underbara vänner när dem för en gångs skull är samlade. Har inte träffat bästa, bästa på jätte länge... Saknar henne så! Blev till och med lite ledsen i telefonen när jag pratade med henne. Vi måste träffas och uppdatera så snart jag står på benen igen!

torsdag 15 januari 2009

Turlington

Hon är den absolut snyggaste. Helt fabulous! Om man fick välja hur jag skulle se ut, så ser ni svaret här. Christy Turlington för W magazine.
Saker jag tycker om:

  • Mysa runt i morgonrock
  • Rena, nybäddade lakarn
  • Män

Kombinationen är inte helt fel!

zoom out

Idag har jag känt mig helt "ut-zoomad" hela dagen. Älskar det uttrycket! Det beskriver precis hur man känner när man är väldigt trött och inte helt närvarande. Fick erbjudande om att gå på after work, men var tvungen att tacka nej p.g.a mitt tillstånd. Jag verkligen hatar att tacka nej till roliga saker. Jag känner mig så tråkig då och det finns ju risk att man missar något om man inte är med. Istället gick jag hem och fick lite energi till att röja undan bombnedslaget i mitt hem. Känns skönt när allt är rent och fixat i alla fall!

tisdag 13 januari 2009

Daria


...


smoking gorgeous


Jag tycker att Ray Bans wayfares-modell kan vara bland det absolut snyggaste på killar. En lätt solbränna till är inte helt fel. Vill att vårsolen ska komma nu!

fredag 9 januari 2009

B-day


Idag är det en big day, not birthday. Jag är helt omtumlad. Kan inte fatta att jag nu har kommit dit jag velat och haft som en önskeplan. Allt gick så snabbt. Men jag är så glad! Nu ska jag fira lite idag igen!

onsdag 7 januari 2009


tisdag 6 januari 2009

martinimedis

Den här helgen har jag tagit ett och annat vuxenpoäng. Gav martinin en andra chans och det var riktigt gott tillsammans med en massa is. Det får bli något för det nya året.

everyday

Vad gör man när man har tröttnat på sin vardag? När livet känns lite som att det är ett band som spelas upp om och om igen? Jag känner att jag måste ta tag i det här nu. Göra något av min tillvaro och inte låta dag efter dag bara passera i mitt liv. Frågan är bara vad och vart.

Inredning

Tycker om den här bilden. Inredningen är snygg och den är komisk!
Jag har aldrig tyckt om att fika. Inte ens när jag var en jobbig tonåring och alla älskade att sitta och fika i flera flera timmar. Nej inte jag inte. Men har på sista tiden kommit underfund med att det är rätt mysigt faktiskt. Kanske har med årstiden att göra. Det finns helt enkelt inte jättemycket saker att ta sig för, utan att sitta med en vän på ett mysigt ställe och bara prata om livet och fördriva tiden är en härlig sysselsättning helt enkelt.

fint

Jag gillar ringar en masse! Ju större desto finare nästan.

lördag 3 januari 2009

Idag lyxade vi till middagen. Vi åt urgod hummer och havskräftor och en massa annat gott. Det händer inte varje dag, men det har hänt två gånger den här veckan!





Just nu vill jag åka till Maldiverna eller Mexiko. Jag vill ha värme och sol. Ligga i en solstol och läsa en bok. Lyx!

Black leather and nailpolish


fredag 2 januari 2009

beauty

Hon är så sjukt vacker den här människan. Gala heter hon.

rippat

Jag har inte varit så sugen på de trasiga jeansen innan. Men denna kombination med riktigt trasiga jeansen med strumpbyxorna under till de urfina skorna gillar jag.

my corner

Idag har varit en bra dag faktiskt. Jag vaknade med världens ångest och kände mest att jag bara ville gå och lägga mig igen och dra täcket över huvudet och gråta. Solen sken utanför fönstret, men vad gjorde det. Allt kändes bara grått, tråkigt och jag kände mig sådär ensam som jag känner alltför ofta. Mitt största problem. Jag hatar ensamheten, den är min största ovän. Men så kom jag att tänka på att det blir faktiskt bara vad man gör de till och idag är en utav dagarna på min semester och det känns ju riktigt som waist of time att inte gör det till en bra dag då. Så jag tänkte efter en extra gång och kom att tänka på det som en väldigt klok person ofta säger till mig. "Don't put yourself in the corner", vilket är helt rätt. Att tycka synd om sig själv gör inte att något blir bättre. Efter en långpromenad, en härlig sen lunch och ett besök i en mycket fin lägenhet så kändes allt mycket bättre och jag är mycket gladare. Vad jag gör resten av dagen spelar inte lika stor roll längre, eftersom jag redan har haft en mycket bra dag.

law

Jude Law kan vara en utav de absolut snyggaste på denna planet. Han är lite för snygg, men troligtvis även världens största skit också. Tur att man inte har någon chans kanske.

no secret


I just need to tell you...
I have the most beautiful sister in the world! I am lucky!

torsdag 1 januari 2009

Jag älskar polaroid-bilder!

tvåtusennio

Då var de första dagen på år tvåtusen nio idag då. Känns faktiskt väldigt bra, som en bra början på något nytt. Men jag vet inte vad, känner bara på mig att det kommer att bli ett bra år det här. Jag hade en helt underbar kväll igår. Planen var att ta det för vad det är och inte ha för höga förväntningar eftersom det ofta leder till att man blir missnöjd. Men det blev hur bra som helst. Ganska lite planer men det blev hur bra som helst. Fyrahundra bilder senare och jag är så glad att jag fick fira det nya året med fina vänner.

Det känns som att stora förändringar kommer att ske detta nya år. Och om inte har man ju iallafall några nyårslöften att ta tag i. Jag har höga förhoppningra på framtiden. Det här året vill jag umgås om möjligt ännu mer mer mina urhärliga vänner. Mer kvalitetstid med dem. Jag vill göra en härlig resa och jag skulle gärna hitta en härlig karl. Inte vem som helst, utan han. Någon som jag kan dela alla mina tankar med och som kan få ta upp lite tid i mitt liv. Jag har en lycklig känsla i magen, det här ska bli ett bra år!