onsdag 18 juni 2008

Midsommar väntar


Hoppas, hoppas verkligen att det blir bra väder!

måndag 16 juni 2008

Läckra

Älskar den här bilden. Båda två är ju så snygga!

söndag 15 juni 2008

Italien snart


måndag 9 juni 2008

Stiligt


Veronica Maggio



Har lyssnat på Veronica Maggios nya skiva hela helgen. Den är helt underbar!

Ljuvlig

Underbar topp med bomulls-spets.

söndag 8 juni 2008

I am in love with a chair




Jag gått och blivit kär i Eames-stolen i alla dess olika varianter. Vill ha en av varje i mitt hem nu. Helst både en ny och en gammal för att blanda.


fredag 6 juni 2008

Heldag

En underbera heldag idag med bästa vännerna. Sol och bad på dagen och picknick och utgång på kvällen. Vi ska bara ha det urmysigt och umgås hela dagen.

En helt underbar dag

Igår var det en utav de bästa och mest perfekta dagarna på mycket mycket länge. Ville inte att dagen skulle ta slut. En massa firande och fest och helt enkelt väldigt roligt. Syster var finast i världen och även gladast. Är så stolt och glad för hennes skull. Hon är den bästa!

onsdag 4 juni 2008

Wang it is

Underbar kjol från Alexander Wangs höstkollektion.

Kavajen

Hennes kavaj tycker jag är mycket fin!

tisdag 3 juni 2008

Still

Bikini-problemet återstår fortfarande! Kanske får köra på något i den här stilen istället.

Speciellt söta

Urgulliga salt&peppar kar, nästan lite för söta.

måndag 2 juni 2008

En besvikelse

En besvikelse när det inte blir som man tänkt sig. Här är en snygg bild på Sienna i alla fall.

söndag 1 juni 2008

Vara någon annan


Alltför ofta kan det kännas just såhär. Varför kan man inte bara få vara någon annan. Det skulle vara så myket lättare så. Slippa sina egna bekymmer. Att få ha de där bra sakerna som andra har och som inte jag har. Man ser liksom inte de bra hos sig själv och de positiva bitarna i sitt eget liv. Man ser bara de man inte har. Tydligen är jag medveten om att det just är på det här sättet. Att man inte kan få allt och att man inte kan plocka godbitarna från andras liv och samla dem. Ingen är perfekt och ingen människa har allt bra. Det är konstaterat. Men ändå kommer sånna här tankar upp med jämna mellanrum. Jobbigt!

Kaos i garderoben


Jag fastnade för dessa garderober. Helheten med det ljusa golvet och de höga garderoberna tillsammans tyckte jag var mycket stilrent och snyggt. De är väldigt enkla och egentligen inte speciella alls. Men det kanske är just det jag fastnade för. Skulle verkligen behöva dem just nu för att få ordning på alla kläder som ligger spridda överallt i lägenheten. Det är hemskt att man har så mycket kläder man aldrig använder eftersom man inte ens vet att man har dem p.g.a kaos i garderoben. Måste skärpa mig och ta tag i städningen.

Summertime

Nu känns det som att sommaren är här på riktigt, äntligen! Men vart tog våren vägen? Och hade vi någon vinter? Äh, strunt samma för nu kan vi njuta av det fina vädret och allt gott det för med sig.