måndag 27 september 2010

Indestructible

"Indestructible" - Robyn = Fantastisk

Jag är fortfarande typ kär i Taylor Tomasi. Hon är så fantastiskt vacker och cool på en och samma gång. Henne vill jag vara!

dolce & gabbana

En väldigt fin visning med en spets explosion.

tisdag 21 september 2010


måndag 20 september 2010

slouchy and yellow

Jag kan verka lite ambivalent med vilken stil jag vill ha, men det är mycket som inspirerar mig just nu. Nu känner jag för gula byxor. Svepiga, djupt gula och lite matt-blanka som ovan från Karen Walker. Mycket fint!
Ibland gör kärlek lite ont.Hjärtat kramas så det värker.
Jag vill ha en sån här turban-variant. Jag måste ut på jakt...

söndag 19 september 2010

the lovely one


Den här superfina handväskan suktar jag efter just nu. Mycket enkel och väldigt kvinnlig. Céline står bakom den här lilla fantastiska såklart!

lördag 18 september 2010

shades

Precis dom här fina färgerna är jag sugen på just nu. Den perfekta nyansen av gult tillsammans med mörk gammel-rosa. Måste hitta plagg nu i dessa färger.

torsdag 16 september 2010

the cut



Ska jag våga klippa din lugg Jane? Jag är såå sugen på en tjock, halvlång lugg.

Paris je t'aime


Paris var helt fantastisk denna gången. Staden visade sin rätta sida. Härligt väder, bra inspiration och mysigt umgänge.

lördag 11 september 2010

slacks

När byxor slår igenom så gör dom det big time! Nu vill helt plötsligt alla bära byxor. Dom som burit dom sedan förra gången det var inne hittar nu ett stort utbud och dom som hoppat på det nu känner sig helt plötsligt snygga i ett par lösare slacks. Mode är fantastiskt och fascinerande med sin föränderlighet.

Dom perfekta pumpsen!

svassigt

Jag är helt in-snöad på långa längder. Gärna transparent, skirt och ända ner till ankeln eller ännu längre och ner till marken.

fredag 10 september 2010

tisdag 7 september 2010

måndag 6 september 2010

Nu vill jag bara vara paris-chic! Ha en fin kappa, bara ben, vackra skor, välmålade naglar, solglasögon och så där precis lagom med smink. Njuta av den tidiga hösten då man kan gå klädd som man inte kan göra någon annan årstid. Underbart solljus och krispig kall luft.

söndag 5 september 2010

A wich