torsdag 29 april 2010

roses

åå så underbart! Skira, rosa roser i krispigt vitt papper. Imorgon måste jag köpa hem blommor.

måndag 26 april 2010


http://
Vet inte vad det är för fel på mig, men om jag hittar en låt som jag tycker om så spelar jag den på repeat tills att jag tröttnar och inte orkar lyssna på den på ett tag. Så gör jag med alla låtar. Konstigt beteende! Det här är inte den bästa inspelningen av den direkt, men ni får hålla tillgodo med den för jag hittade ingen bättre version. Den som finns på spotify är betydligt bättre. Den tycker jag att ni ska lyssna på.

fredag 23 april 2010


måndag 12 april 2010

NYC


Nu håller jag på och pysslar och packar. Imorgon tar jag flyget till New York. Världens stad. Den bästa av dem alla. Jag inte tänka mig ett bättre sätt att möta våren, än i New York. Det ska tydligen vara varmt och soligt. Det kan inte bli bättre helt enkelt. Jag hoppas även på bra shopping.

tattoos

I lördags diskuterade vi tatueringar över några glas champagne. Jag är absolut inte emot det, utan tycker det kan vara urfint på rätt person och rätt ställe. Kan dock inte se mig själv med en tatuering, men om jag någongång skulle bestämma mig för att dekorera en kroppsdel,så skulle det vara med en fin text som ovan. En skir och enkel text med fin stil.

söndag 11 april 2010



lovely sunday

Idag har det varit en sån där bra dag. Skönt att vakna och inte har några måsten, solen skiner
utanför fönstret, man kan strosa runt och bara vara. Precis så har min dag varit. Jag har lugnt strosat genom Vasastans alla hörn, köpt en kaffe, suttit på en parkbänk. Spanat in alla vårsnygga människor som hittat ut. Det känns så skönt att det här bara är början på den underbara perioden som ligger framför oss. Våren och sommaren. Som jag har längtat.

you make me happy



Sådär. Nu vet jag hur man fixar och trixar så man kan lägga upp YouTube klipp här också. Tack fina du för hjälpen! Den här låten sprider en slags lättnad och härlig frihetskänsla inombords. Bra att plocka fram när livet känns svårt.

lördag 10 april 2010


onsdag 7 april 2010


Mm, jag gillar den här låten... Den är liksom pepp på något sätt!

dream a little dream

Dessa underbara, sexiga heels är fortfarande min dröm. Mina långt ifrån lika snygga kopior från Zara är riktigt välanvända. Man kan säga att dem var väl värda pengarna, men frågan är om inte till och med Burberry-skorna hade varit värda de dyra priset med tanke på hur mycket jag skulle ha använt dem.
picture: stockholmstreetstyle


Den här doften är helt magisk. Rent i sin riktiga essens. Använde för ett tag sedan Sachajuans produkter, sen tog dem slut och jag provade något nytt. Men nu har jag gått tillbaka till dem igen och jag bara älskar dom. Håret luktar rent och härligt, så att man vill gå runt och luktar på sitt eget hår på dagarna. Jag skulle till och med vilja att det fanns en parfym med den här doften. Den skulle kunna få konkurrera med Philosophy doften i mitt badrumsskåp.

tisdag 6 april 2010

high heels

Jag är i stort behov av ett par nya svarta pumps och har absolut inte hittat några fina i rimlig prisklass. Såg en tjej på jobbet i dessa urläckra saker idag, vilket gjorde mig påmind om hur gärna jag vill ha dem. Får nog kika i New York och se om jag hittar något bra substitut.

Sådär, nu har jag flyttat tillbaka alla min kläder och prylar in i mina nymålade vita garderober. Ljust, mycket fräschare och lite mer ordning. Känns som att jag är redo för våren nu.

sis

Den här bilden lägger jag upp för att den får mig att tänka på fina, underbara syster. Hon tycker om bilden och hon är en helt underbar liten varelse som jag är så oerhört glad över att ha i mitt liv. Fick två fina ordspråk av henne igår som är livets sanningar.
"En syster är både din spegel & din motsats"´
"Att ha ett syskon är som att ha en bästa vän på besök hela livet"
Fint och sant!

måndag 5 april 2010





Det där ljuset. Eftermiddagssolen. Sommar, varma kvällar, en drink på balkongen. Längtar, längtar, längtar.

söndag 4 april 2010


Converse


Nu är det hög tid att plocka fram conversen ur garderoben. Gå ut och sparka lite i vårgruset.