söndag 31 maj 2009

chloë


torsdag 28 maj 2009

...


maaacaron


"old habits die hard"

Kan inte sluta lyssna på låten "old habits die hard" med Mick Jagger...

onsdag 27 maj 2009

!!







---


kate


söndag 24 maj 2009

'''


love


lördag 23 maj 2009

!!!


..




...


freckles


fredag 22 maj 2009

---




together


wayfarers

Wayfarers måste vara den snyggaste accessoaren genom tiderna. Passar i princip alla. Är nästan det snyggaste jag vet på killar!

..


tisdag 19 maj 2009

rules


NU: Your Arms Around Me - Jens Lekman

måndag 4 maj 2009

purple dream

Älskar den här väskan! En urhärlig liten lila mocka clutch....

night


söndag 3 maj 2009

"my time is now"

Det är så underbart när man känner att livet flyter på och att man är glad. Just nu känns det så. Jag är nöjd och lycklig med min tillvaro. Min livssituation, mina vänner, mitt jobb, ja det mesta. Ljuset är här, och även våren. Ser fram emot sommaren något otroligt!

'''


leather

Jag måste, vill, ska ha en skinnjacka! Hur kan man klara sig utan en sån klassiker i garderoben?! Det är en bra fråga. Hittils har det tydligen gått utmärkt, men nu är saknaden alltmer påtaglig. Måste bara hitta den perfekta, annars kan det faktiskt få vara så länge. Kan tänka mig något i stilen som ovan.

passion

Jag älskar fina böcker och tidningar i travar. Det tycker jag är lyx. För mig får dem gärna ligga framme synligt i lägenheten. Det tycker jag skapar en slags mys-stämning och karaktär till min lägenhet.

Vanessa

Vanessa Triana

fredag 1 maj 2009

Lara again


weekend

Jag har haft en underbar dag idag. Tagit det otroligt lugnt för ovanlighetens skull. Legat på en filt i princip hela dagen, passade utmärkt en dag som den här. Har bestämt mig för att verkligen ta vara på sommaren som kommer. Mysa runt i parker på helgerna. Ligga på en filt, sola och läsa tidningar och arrangera många pick-nickar.

Lara