måndag 30 mars 2009

lonely beach

Underbart härlig, ensam strand. Där vill jag vara nu, men inte ensam...

Dree

Vackra Dree Hemingway

söndag 29 mars 2009

New York

Länge sen jag skrev något här nu. Det beror på att jag har haft en hel del att göra på jobbet och att jag har varit bortrest i en vecka. Har befunnit mig i New York. Jag har tillbringat en vecka där, men det känns som betydligt längre. Kankske för att vi hunnit med så mycket. Nu väl hemma, längtar jag bara tillbaka. Den staden är alltför fantastiskt. Vill bo där ett tag, för att hinna utforska allt vad staden erbjuder. Är väldigt osugen på Stockholm och Sverige just nu. Ett grått, kallt Stockholm är inget som lockar direkt.

tisdag 10 mars 2009

inköp

Idag köpte jag en baddräkt. Helt fel dag kanske, vet inte riktigt hur jag tänkte. Men den var fin och satt bra så det var lika bra att slå till, man vet ju aldrig om eller när det händer igen.

love


lampa+stol

En mycket fin lampa, även stolen är underbar! Är sugen på att handla inredning...

just nu

Just nu sitter jag och surfar runt på diverse matbloggar för att hitta inspiration. Vad ska jag bjuda min vänner på, på lördag? Förresten matbloggar är underskattade tycker jag!

onsdag 4 mars 2009

urfint


shorts

Leather shorts- hot!

tisdag 3 mars 2009

unik

En person man tycker om behöver inte och kan inte bara ha ett snyggt ansikte. Det behövs vara någonting där på insidan också. Likaväl som att små saker som gester och drag kan göra en person väldigt intressant, unik och fin. Det kan vara hur personen rör sig eller ett speciellt sätt som personen gör saker på. Detta kan göra en människa väldigt attraktiv. Detta är också väldigt individuellt. Små saker som en person lägger märket till kan för någon annan vara helt ointressant. Det är det som är så spännande när man märker att man blir intresserad av en person. Att dessa små saker gör en stor skillnad och skapar ett intresse. Jag tycker att detta är lite fascinerande.

måndag 2 mars 2009

summer

I sommar ska jag också ha jeansshort och glitter-topp!

too much beauty