söndag 30 november 2008




What a lovely weekend

Den här helgen har varit den bästa helgen på mycket länge. Har haft det roligt och bra hela helgen. Har hittat på en massa olika saker vilket har gjort att den känts väldigt lång. Väldens bästa första advent har det varit också. Brunch, glögg, bullar, promenad och middag hos underbara vänner. Har fått energi en masse. Nu är jag laddad inför veckan som kommer.

måndag 24 november 2008

crossing

Jag önskar att vi hade sånna här övergångsställen i Stockholm. Det hade varit hur coolt som helst.

Inspired by

Dessa tycker jag är mycket fina. Kanske ska ge mig på att göra något liknande.

My needs

Vad jag behöver just nu är:
  • Eleganta skinnhandskar som värmer
  • Ett par kängor, eftersom det blev uppenbart i helgen att man inte kan använda sina höga snygga, kalla skor under vinterhalvåret här i Sverige. Man måste tänka praktiskt.
  • En härlig toppluva som passar mitt huvud
  • En dubbelknäppt gubbkavaj för att det är så snyggt

söndag 23 november 2008

Blazern


Just nu vill jag väldigt gärna ha en oversized, dubbelknäppt kavaj. Helst i marinblått eller svart. Jag vet någon som håller med mig på alla punkter...

pourquoi

Varför gör Carrie slut med Adain i Sex and the city? Har suttit och tittat på sex and the city boxen och de avnitt när Adain är med. Han är helt fantastik! Snygg och underbar, varför räcker inte det för oss tjejer?!

onsdag 19 november 2008

a picture


Ibland känns livet jobbigt. Det kan kännas meningslöst. Man tappar livsgnistan. Idag är en sån dag. Kan inte sätta fingret på vad som känns jobbigt, det bara gör de. Har en orolig känsla i magen och vet inte vad jag vill. Gnistan finns liksom inte där. Kanske är att jag inte har något direkt att se fram emot, som i vanliga fall kan rycka upp en. Det är "en tycka synd om mig själv dag" idag.

tisdag 18 november 2008

a picture


Vad jag vill ha just nu: -min egna lägenhet!

måndag 17 november 2008

Inspired by

Alexa Chung.

Snygg


någon speciell

Jag vill ha någon att dela min tankar med. Jag vill ha någon att kramas med. Någon som finns där för mig. Någon att äta goda middagar med och dela mina söndagar med. Någon som blir lycklig av att se mig och som har et pirr i magen för mig.

a picture


lugnochlycklig

Jag älskar lounge musik. Det kan vara så rogivande att lyssna på. Man kan oftast inte sjunga med, utan man bara lyssnar och njuter. Jag kommer i en speciell stämning. Då kan jag pyssla med en massa saker, samtidigt som jag blir lugn och lite lycklig. Just nu lyssnar jag på hotel costes med Stephane Pompougnac.

söndag 16 november 2008

Inspired by...

Taylor Tomasi

Body


Anja Rubik

Har en kropp to die for!

Lugnt

Sitter och tar de lugnt hemma hos mamma och pappa. Här kan man verkligen känna det där lugnet, som man ibland behöver. Det är som att vara i ne liten oas. Det är lite mörkt i lägenheten och utanför fönstret. De enda ljuskällorna är varmeljusen. Härlig lounge-musik hörs ur högtalarna och mamma pysslar med middagen. Det är så mysigt! Att bara vara här och ha människor omkring sig. Man behöver egentligen inte umgås hela tiden, men att bara höra stegen och rösterna omkring sig är en myskälla.

fredag 14 november 2008

brunbrända ben. fräknar. solblekt hår. vit strand. blått vatten. kärlek. - jag längtar något enormt

Yes


A Song

Musik är underbart. Ibland. Det är jobbigt när man lyssnar på en låt som väcker så många känsor. Låten är underbar och man kan inte göra annat än att tänka på de minnen som finns förknippade med låten. Man får ont i magen, får en orolig känsla i kroppen. Det finns inte där längre!

Grundläggande behov

Jag lunchade med min manslukerska till vän häromdagen. Hon är helt galen och underbar. Hur gör hon? Är lite nyfiken. Vår lunch omfattade oavbrutet prat om killar. Det blev bland annat en update sen senast vi pratade. Men vad vi kom fram till var i allafall att ett av våra grundläggande behov som vi människor har är närhet och beröring. Så är det bara!

torsdag 13 november 2008

Deppigt

Jag hatar att känna mig ensam, det är de värsta tillståndet. Man känner sig ledsen, nedstämd, ont i magen och vill helst inte vara någon stans. Allt annat påverkas och inget känns kul. Så känns det nu. Ensamast i hela världen känner jag mig. Ska göra en jobbgrej som jag verkligen inte orkar ta tag i. Mitt jobb är de bästa i världen, men det här är inte kul och inte blir de roligare av sinnesstämningen. Vill egentligen bara gå och lägga mig och sova. Usch, låt det blir imorgon och en bättre dag.

tisdag 11 november 2008

chain

Kedjor som halsband, flera stycken i en bunt. Kan inte vara så svårt att fixa själv. Får blir mitt nästa projekt efter att jag fixat de kläder som ligger i en hög för att justeras. Som av någon anledning har legat där väldigt länge och som aldrig verkar blir av!

fina ting

Nice legs, nice shoes

Inredning

  • Vita tunna gardiner från golv till tak
  • Tidningar i högar
  • Ett stort matbord
  • Tavlor i olika storlekar med svart-vita fotografier
  • Härliga doftljus
  • Fin lampa
  • Och vitt, vitt, vitt överallt

Såhär vill jag ha i min nya lägenhet...

Diane Kruger

Så naturligt vacker!

Vardagslyx

Ett ljus i det mörka mörkret. Nu är det ordentlig höst utomhus. Det är mörkt, så mörkt när man vaknar på morgonen och sen vid tre börjar det mörkna igen utanför fönstret på jobbet. Är det ångest eller något mysigt? Det bästa jag vet är allafall att få tända ljus när jag kommer hem. Massa värmeljus och även doftljus. Det är vardagslyxen som ger en energi såhär års. Hitta på mysiga saker med vänner och utnytja att man tyvärr främst kan vara inomhus. Men jag längtar något otroligt efter sommaren. Har suttit i två dagar nu och dagdrömt på jobbet. Drömt mig bort till en varm vit strand... Tänkt på den härliga Thailandsresan för snart exakt ett år sedan. Det är nu man verkligen uppskattar hur lyxigt det var.

måndag 10 november 2008

Inspired by

Den här bustiern vill jag ha. Sjukt fint med studsen på.
Nu spelas Veronica Maggio- "gammal sång". Hon är grym!

Den bästa av världar

Det ultimata perfekta finns inte. Att söka och sträva efter det perfekta är en omöjlighet. Ett fel som jag gör är att se det perfekta i olika tillfällen, saker och personer. Sedan slår jag ihop alla de bra sakerna jag tycker om och på så sätt skapar jag en perfekt värld. En värld som inte finns i verkligen, en värld som inte går att sträva efter. Alla dessa saker är egentligen bara ytligheter som inte på något sätt går att ha eller få samtidigt. Ingen är perfekt, ingen har ett perfekt liv och det är det som är livet. Man kan inte till det yttersta bestämma över det, utan det är omständigheterna som formar det liv man lever.

villhavillha

Är helt kär i hennes armband. Dem vill jag ha nu!

söndag 9 november 2008

glitterglitterglitter


Gillar de här glittriga, lösa byxorna. Sjukt snygga!

Trött

Idag är jag trött, väldigt trött. Helt slut, men man känner att man lever i allafall. Hade en riktigt rolig kväll igår med underbara vänner. Mycket vin blev de allt, det känner man av idag. Fick även superfina, lyxiga presenter. Är så nöjd och glad!

torsdag 6 november 2008

My inspiration

Såhär vill jag se ut nu. Den här fina bruna färgen på håret, de mörka naglarna och det perfekta rosa läppstiftet. Då hade allt varit klart!

Zippar

Fint med dragkedjor som detalj, mycket fint!

Inspired by

Vill ha en snygg, sliten gammal t-shirt.

Att vara nöjd

Varför vill man alltid ha det man inte har. När man har det, vill man inte ha det och när man inte har de, saknar man det. Såklart, är man aldrig nöjd med tillvaron.

måndag 3 november 2008

Oh my


Sjukt snygg!

Studs

Vill ha den här bubbelknäppta, lite längre och större kavajen med stenar på. Fin!

E som är

Sitter och funderar över livets ting. Om jag någongång får en dotter vill jag att hon ska få namnet Elvira. De flesta namn jag funderat över har börjat på bokstaven E av en konstig anledning, men Elvira är fint, mycket fint.

söndag 2 november 2008

Life

"Life is not a problem to be solved...but a mystery to be lived and enjoyed"

Jag tycker att det här är så sant, så sant!

Helgen

De här helgen har faktiskt känns relativt lång. Det kan bero på att jag faktiskt gjort en hel del saker. Ju mer man hittar på, desto längre känns helgen helt enkelt och desto mer får man ut utav den. Jag har njutit av det mysiga vädret. Promenerat, fikat, festat, umgåtts,varit på middag m.m. Var förbi fiket Saturnus i lördags som alla andra också tyligen hade planerat. Åt deras jumo-bulle och drack en kaffe latte ur en form av soppskål. Urmysigt efter att ha promenerat i det kyliga men så soliga vädret. En härlig helg helt enkelt. Nu har jag en hel del energi för en ny vecka!

Frisyr

Himla fin och fräsch frisyr. Outfiten är helt ok den med.

Söt


Willa Holland som spelade lillasyster till Marissas i The OC. Namnet Willa tycker jag är mycket fint!