måndag 29 september 2008

Inspiration


Mycket snyggt från Whyred den här säsongen. Jag vill ha allt!

Slappt

Anja Rubik slappar vackert!

Balmain





Mycket fint!

söndag 28 september 2008

stilig karl


söndag

Har idag hetsat runt på lägenhetsvisningar, njutit av höst-solen, shoppat två par skor och fikat med en mycket, mycket fin människa. En människa som stått mig så nära man bara kan göra en annan människa i tre hela år. Men nu är det inte samma status mellan oss, det känns konstigt och tråkigt, men kanske nödvändigt. Mötet var mycket trevligt men också lite jobbigt. Känns mycket mycket konstigt, det finns så många minnen.

my shoes

Nu har jag något nytt att sätta på foten, men är dem de rätta?

Nu

Min sinnesstatus just nu: Förvirrad, ont i hjärtat, deppig, trött.

Lögn

Idag slog något mig, som jag aldrig tänkt på förut. Läste en liten notis om att det inte är bra att sova för mycket, att man kan åldras av för mycket sömn. Nu är det ju inte så att jag direkt sover överdrivet mycket, men jag är otroligt trött hela tiden och skulle säkert kunna göra de. Men kan detta påstående vara sant, eller är det ett stort påhitt?!

torsdag 25 september 2008

Inspiration


Moss Kate Vouge




Yoga

Idag tog jag mig i kragen och gick på ett yoga-pass efter jobbet. Satt och laddade hela dagen och vad roligt det var sen. Har aldrig riktigt tyckt att det är super kul att träna. Provade på i princip alla sporter man kunde när jag var liten, men hittade aldrig min grej. Sen fick jag för mig att sporter och gym-pass inte var min grej, utan jag skulle bara gå på gym och hålla på med konditions- och styrketräning. Men de tröttnar man så lätt på. Under den perioden provade jag även yoga några få gånger, men blev aldrig intresserad av de. Men nu, nu, nu ska jag sätta igång och även fortsätta. Tror att det här är min grej. Långa och slanka muskler. Ja, tack!

onsdag 24 september 2008

Inspiration

Harembyxan känns väldigt snygg för tillfället!

Mitt bästa

Har hittat ett ny favorit. Mörk choklad med små kristaller av halvssalt innuti.från Lindt. Den är så obeskrivligt god. En bit choklad tillsammans med kaffe är helt ljuvligt! Det där lät som något min mormor kunde ha sagt, men ärligt talat är det otroligt gott.

tisdag 23 september 2008

Whyred

Erin Wasson i Whyred, ser man på!

NYNYNY

Är så jäkla sugen på att ta en sväng till New York. Kan inte vara mer än avundsjuk på mina två underbara vänner som åker dit alltför snart. Men är såklart väldigt glad för deras skull!

Humör

Har märkt hur mycket som kan påverka ens humör. Inte minst väder och ljus. Mitt humör kan vara som natt och dag beroende på vilket väder det är. Har alltid avskytt hösten, tyckt att det är den värsta månaden, men i år kommit till insikt med att den faktiskt är ganska mysig. Dock föredrar jag kalla, friska och soliga höst-dagar framför grå himmel och spöregn. När solen tittar fram är det som att den laddar min kropp med energi. Jag blir glad och lycklig, medan däremot motsatsen gör mig deppig och nedstämd. Idag var en sån dag. Har inte känt mig pigg på väldigt, väldigt länge. Men idag när solen sken och det var en sån där riktigt mysigt höstsken kände jag mig verkligen pigg på riktigt. Något som även skulle göra hösten trevlig är ju att ha någon att dela ensamt mörka och mysiga stunder med! Låt det aldrig bli slask och vinter, snälla!

måndag 22 september 2008

Inspiration


Ursnyggt!


Garance doré


Erkännande

Jag gjorde en lite små-töntig grej igår. Var på bio och såg "Mamma mia"-filmen. Visst var den lite töntig, men faktsikt helt ok måste jag erkänna. Man blev lite glad av den och jag tror att jag var på precis rätt humör för att se den. Det känns i allafall inte som jag ödslade bort en söndagskväll och det var ju skönt!

tisdag 16 september 2008

Fur

Är sugen på en päls. En fusk-päls. Stor, varm och gosig ska den vara och jag har nu hittat den perfekta på en välkänd kedja. Väldigt, väldigt fin!

Alexa Chung


Beauty

Visst, hon börjar se mer och mer sliten ut. Men inte här inte! Vacker som en dag. Undrar hur det känns att vara perfekt! Kan inte vara många som har fått känna på de.

Helmut Newton

Vet att en person jag känner har den här bilden av Helmut Newton fint inramad hemma in sin lägenhet. Är den inte för underbar! Älskar att den är svart-vit, nonchalant och sjukt cool. För övrigt tycker jag att den passar den väldigt bra där hemma.

måndag 15 september 2008

A thought

Jag vill ligga i sängen och mysa. Aldrig gå upp, inte tänka på vad klockan är, inte tänka på någon annan än dig och denna stund. Stryka handen genom ditt hår, kyssa dina mjuka läppar. Blunda och bara vara kär. Ligga i de varma lakarnen tillsammans med dig och känna mig älskad och vacker. Vara lycklig varje sekund som jag får vara nära dig. Vilja vara med dig varje sekund på dygnet och tycka att du är den vackraste på jorden.

Converse

Ska införskaffa mig ett par röda. De vita är välanvända och det kan vara kul med lite omväxling ibland.

Inte så ful

Mest bara för snygg!

söndag 14 september 2008

Something special


Taylor Tomasi again

Hon är så sjukt vacker i sitt röda hår och alltid snygga stil.

lördag 13 september 2008

Stilig inspiration


onsdag 10 september 2008

Baby

Alla är gravida! Så även Carine Roitfelds vackra assistent, Melanie Huynh. Det måste vara en riktig baby-boom det här året.

Lite musik

Lyssnar på Scarlett Johanssen. En vän introducerade mig för henne för några dagar sedan. Faktiskt ganska bra musik, lite egen sådär. Gillar musiken bättre och bättre ju mer man lyssnar på den. För övrigt är vännen en mycket fin vän, som jag inte klarar mig utan. Blir glad av att tänka på henne!

Inspireras

tisdag 9 september 2008

Favourite

Mitt favoritmärke alla kategorier är Philosophy. De har många bra produkter, söta små förteckningar och fina förpackningar. Man blir glad av att ha dem i badrumsskåpet och man kan inte ha för många.

Boyfriend

Himla tjat om boyfriend-byxa överallt. Men det kan vara väldigt är snyggt på rätt person. Eller lite snyggt-lodigt som vi kom fram till på jobbet idag. Bra för de dagar man inte orkar vara tjusig, men inte sunkig, utan vill vara cool och lite slapp...

Underbart

Idag har jag införskaffat ett utav jorden just nu snyggaste skor. De kommer från Hope. Jag är glad och kär! De kanske inte är praktiska, men väldigt, väldigt fina.

måndag 8 september 2008

Depp depp depp

Väst vad man kan känna sig deppig ibland. Idag är en sån dag. Det är jobbigt när det bara är att konstatera. Allt känns halvdant, inget känns bra. Inte gör det allt bättre när du inser att nu är det höst och mörkt för en lång tid framöver. Man är nere och kan inte förklara varför precis. När människor omkring en som har en bild av att man är positiv och glad ofta som jämt frågar om allt är ok och hur det är. Man vill inte visa dem den sidan. Man vill bara le och vara glad. Men vissa saker påverkar en tydligen mer än vad man tror. Vissa saker känns som ett ständigt ont. Kan det inte bara lösa sig. Då kanske det skulle kännas lite bättre. Måste försöka rycka upp mig till imorgon.

söndag 7 september 2008

Så snyggt!


måndag 1 september 2008

Charlotte Gainsbourg

Älskar den här bilden!

Claudia

Claudia Schiffer