torsdag 28 augusti 2008

Velvet


By Stella McCartney

onsdag 27 augusti 2008

Ingen bra dag!

Idag var ingen bra dag. Allt kändes bara fel och inget blev bra. Ibland blir man bara så ledsen, kan inte direkt förklara varför utan är bara väldigt, väldigt ledsen. Allt är liksom fel och minsta lilla grej gör en ledsen. Tur att det finns underbara människor som bryr sig då!

Inspiration

Vackert

Mycket fin jacka med pajetter och stenar!

torsdag 21 augusti 2008

Fint

Ett måste

Kan inte någon börja skapa snygga oemotståndliga träningskläder som man bara "måste" köpa och därmed kan sätta igång med träningen.
Det är i alla fall något som kanske kan få mig på ben och på banan igen. Och faktiskt utnyttja ett medlemsskap på gymmet som man under halva året bara betalar varje månad för att det är tråkigt och ångest att vara inomhus när solen skiner. Under sommaren kommer man automatiskt in i en formsvacka som förvisso är väldigt trevlig med härliga after work och mycket rosévin. Men nu har det ju i princip blivit höst vilket innebär att man ska börja skaffa sig rutiner igen.

Listor

Att skriva "to do" listor är jag bra på. Jag skriver många listor, på det mesta. Både på jobbet och hemma. Följer sällan dem till punkt och pricka, men det ger ändå ett lugn att skriva dem. Något jag är särskilt bra på är att skriva listor på saker som jag tänkt mig att köpa. Allt från mat, inredning och inte minst kläder.
Just nu på min lista står ett par skor, ett par ganska stängda pumps med med peep-toe. Har inte sett några som jag vill ha än (inte ens ett par svindyra), men har en klar bild av hur de ska se ut. Och en sliten gammal jeans-skjorta vill jag väldigt gärna ha.

onsdag 20 augusti 2008

Autumn inspiration


Många tankar

Alla minnen och underbara stunder som vi haft, tänker på dem ofta med både glädja och sorg! Var det bra som det blev, eller vad hade gjort allt annorlunda? Var detta meningen, och vem bestämde det i sånna fall?

Mer

Mer Lovisa Burfitt bara för att det är så vackert!

Clean up

Idag var det ett nödvändigt måste att städa. Kläder som bara var droppade av "någon" på golvet över allt. Min lägenhet såg mer ut som en enda stor garderob innan jag tod tag i att städa. Hade dock inte på mig en storskjorta och pumps som på bilden, men snyggt hade det varit och säkert mycket roligare att städa!

söndag 17 augusti 2008

Beauty love





Inspiration

Vill ha ett par vita precis såhär slitna jeans. May be next project!

Pastell

Fin pastellfärgad kimono.

Transparent

Transparant och mycket snyggt!

Swept Away

Igår satt jag farmför tv:n och slö-kikade på en film som heter Swept away. Eller jag vet inte riktigt om man kan säga att jag har sett filmen, men några enstaka scener såg jag. Men hur som helst var det något som gjorde att jag blev nyfiken på filmen och kanske eventuellt hyr den någon gång. Det var en film med Madonna, som för övrigt fyllde 50 år igår. Jag är inget fan av henne, men hon var riktigt snygg i den här filmen. Sådär lagom snyggt brun och fräsh och ljuset i filmen var helt fantastisk. Ett litet tips!

lördag 16 augusti 2008

Snyggt!


Bild: The Sartorialist

Love makes the world go round

Men vad händer sen? När kärleken inte finns där som den borde, men man tycker om någon så otroligt mycket. En person som betyder mycket och har betytt otroligt mycket för en är helt plötsligt en främling. Allt man gjort och kännt, är helt plötsligt inte så naturligt längre. Världen stannar, man känner sig tom och konstig. Man vill bara försvinna för ett tag och komma tillbaka när det känns lite bättre. Men även om det kan kännas jobbigt, så vill man absolut inte glömma allt det fina och de minnen som faktiskt funnits mellan två personer!

tisdag 12 augusti 2008

Fint



En plats i solen


Längtar verkligen efter en resa till solen. En vecka var tydligen långt ifrån tillräckligt för mig. Det gav endast mersak. Men jag vill inte åka till vilken plats som helst med sol och sandstrand. Det ska vara något speciellt, en upplevelse att kunna leva på under alla mörka höst- och vinter månader.

What a lovely weekend

fina vänner. god mat. avkoppling. lunch. fest. vin. lycka. intryck. shopping. = En väldigt bra helg helt enkelt!

tisdag 5 augusti 2008

Dagens inspirerande stol


En tanke

Kliva in genom dörren. Känna ro och trygghet och stolthet i mitt egna hem. Längtar tills den dagen. Försöker intala mig att den inte kan vara alltför långt bort. Försöker intala mig att det inte alls är en omöjlighet. Att det finns en plats som är ämnad för mig, men att jag bara inte hittat den än. Allt som kommit och gått och gjort en besviken har bara varit en lång väg till mitt mål. Men en dag, då kommer slutet på mitt mål och början på mitt nya liv. Kan nog inte förstå nu vilken lycka som kommer att utsöndras och hur glad jag kommer att känna mig.

Jumpsuit

Är det inte härligt att ha ett plagg som man bara tar sig och sen slipper fundera på vad man ska bära till. Har hittat en urfin jumpsuit på Tiger som jag kan tänka mig att köpa.

Strumpa+pumps=snyggt

Tycker det är på något sätt snyggt att ha strumpor i pumps. Så snart man vill börja använda strumpor igen efter sommaren ska jag bära dem såhär.

måndag 4 augusti 2008

Inspiration för dagen